Iveco deli po naročilu

Iveco deli so le ena izmed ponudb, ki nam jih v Mariboru nudi prijazno podjetje, kjer bomo našli vse kar bomo potrebovali za naše vozilo. Poleg izredno pomembnih rezervnih delov, bomo v njihovi ponudbi našli tudi ostae dodake za naš kombi, avtobus ali tovornjak. Velikokrat si uporabniki za svoje vozilo želijo dokupiti še dodatni prtljažnik, s katerim si razširijo možnosti za prevoz orodja ali podajnega materiala. Prostor v kombiju se nam pri prevozu artiklov lahko izredno hitro napolni. Ravno za takšne primere, je dobo imeti dodatni prtljažnik. 

Iveco deli vključujejo tudi izredno uporabne hladilnike za pijačo. Kot šofer avtobusa ali tovornjaka smo velikokrat na dolgih vižnjah, zato mora biti naše vozilo čim bolje opremljeno. V hladilnik si lahko pospravimo nešteto različnih stvari, ki nam bodo v hladilniku dolgo ostale sveže. Šoferji avtobusov pa v hladilniku hranijo tudi vodo, ki jo ponujajo turistom. 

Iveco bus na električni pogon

Iveco bus je narejen tako, da se optimalno prilega različnim tipom vožnje. Na voljo imamo več različnih modelov, ki jih uporabniki kupijo glede na namen in uporabo. V zadnjih letih, ko je postala skrb za okolje izredno pomembna, se proizvajalci vozil trudijo, da podjetjem mestnega prometa, ponudijo vozila, ki ne bodo onesnaževala zraka v mestnih jedrih. Za ta namen je odličen električni nizkopodni avtobus, ki popolnoma neslišno vozi skozi mesto. 

Iveco bus imajo poleg električnih avtobusov tudi širok nabor primestnih avtobusov, ki so idealni za prevoz šolskih otrok. Takšni avtobusi morajo biti narejeni po najvišjih varnostnih standardih, saj prevažajo otroke. Vanje se lahko namesti do 63 otrok, kar je več kot pri navadnih avtobusih. Iveco bus pa je lahko tudi turistični. To so najmodernejša avtobusi, ki imajo vgrajeno najboljšo tehnologijo. So izjemno udobni ter varni, saj so prilagojeni za daljše vožnje. Turisti se v njih izredno dobro počutijo.