Poštni nabiralnik naj bo kvalitetno izdelan

Poštni nabiralnik je nujno potreben za vsak dom. Poštarji vanj odlagajo takšno in drugačno pošto. Danes se v poštnem nabiralniku najbolj pogosto nahajajo reklamni letaki in pisemske ovojnice s položnicami. Ob večjih praznikih in počitnicah pa vanj zaide tudi kakšna voščilnica ali razglednica. Pred izbiro poštnega nabiralnika moramo najprej pomisliti na to, da bo celo leto izpostavljen različnim vremenskim vplivom, zato je potrebno izbrati kvalitetni poštni nabiralnik.

Poštni nabiralnik je tako lahko izdelan iz različnih materialov. Jeklo je na primer trpežno in vzdržljivo, če pa bo poštni nabiralnik na prostem, potem potrebuje primerno zaščito. Na trgu lahko zasledimo tudi poštne nabiralnike iz pocinkanega jekla, ki so odporni na vremenske vplive. Poštni nabiralnik je lahko tudi iz aluminija ali plastike. Plastika je sicer enostavna za vzdrževanje, vendar ni primerna za visoke temperature. Za kvaliteten poštni nabiralnik se splača investirati nekoliko več denarja, saj vam bo tako zagotovo dolgo služil.

Podajalnik za varno predajo dokumentov, gotovine in predmetov

Podajalnik je neke vrste zaprto korito, ki je namenjen varni predaji različnih poslov, dokumentov, spisov, gotovine in predmetov. Najpogosteje s z njim srečamo na primer na bankah, pri poslovanju na bančnem okencu, tam lahko zasledimo različne vrste in modele podajalnikov. Za popolnoma varno predajo mora biti podajalnik ustrezno izdelan, hkrati pa mora imeti tudi proti strelni certifikat pristojnega inštituta.

Podajalnik je iz nerjavečega jekla in je neprebojen. Vgrajeno ima različno veliko korito, ki je iz jeklene pločevine in inoxa. V korito se položi vsebina za predajo. Z ročnim upravljanjem se vsebina korita pomakne proti uslužbencu, ki je na drugi strani. Tako je predaja vsebine popolnoma varna. Glede na način vgradnje ločimo drsni podajalnik, ki je namenjen vgradnji na pultih in fasadni podajalnik, ki je namenjen vgradnji v fasado oziroma steno. Fasadni podajalnik ima vgrajen tudi zvočnik in mikrofon.