Vrtne kosilnice za enostavno košnjo trave

Vrtne kosilnice so primerne za vsakogar, ki ima doma zelenico. Kadar nastopi pomlad, začne trava hitro poganjati in jo moramo na dva tedna pokositi, da se ne bi preveč razrastla. Zelenico zelo radi uporabljamo otroci za igro in počitek. Ker moramo travo pokositi takrat ko še ni predolga, bomo morali to početi redno in vestno. Pri tem bomo uživali, če bomo imeli primerno vrtno kosilnico, ki nam bo lajšala delo.

Vrtne kosilnice lahko kupimo v vsaki trgovini s kmetijskimi stroji. Njihove cene pa so zelo različne. Velikokrat imajo priloženo košaro, v katero se ulovi vsa pokošena trava, tako po košnji nimamo težav z ostanki trave. Te enostavno stresemo iz košare na primerno zbirališče.

Vrtne kosilnice imajo robustno ogrodje in dolgo življenjsko dobo, saj so izredno dobro in kvalitetno narejene. Pri košnji moramo paziti, da ne bi pokosili tudi kakšnih velikih kamnov, kosov lesa ali ostalih trdih predmetov, ki bi lahko poškodovali rezilo.

Stihl servis Trzin poskrbi za vse naprave Stihl

Stihl servis Trzin je izredno priljubljen med vsemi uporabniki naprav blagovne znamke Stihl. Tam so zaposleni strokovnjaki, ki vam bodo hitro in učinkovito servisirali ali popravili napravo, ki jo boste pripeljali. Servisne storitve niso drage in podaljšujejo življenjsko dobo vsake naprave, ki jo imate doma.

Stihl servis Trzin vam bo priskrbel vse rezervne dele, ki jih boste potrebovali in vam jih tudi kvalitetno vgradil v motorno žago ali kakšno drugo napravo. Za več informacij o njihovi ponudbi jih lahko pokličete ali si ogledate njihovo spletno stran, ki vam nudi vse potreben podatke.

Stihl servis Trzin servisira poleg motornih žag tudi akumulatorske sisteme, motorne kosilnice in kose, vrtalne stroje in vrtalno orodje, žage za razrez betona ter brusilno-rezalne stroje. Vsako delo opravi strokovno in izvrstno. To potrjujejo tudi vsi zvesti uporabniki njihovega servisa.