Kape še zdaleč niso le modni dodatek

Ko želimo s pomočjo oblačil in obutve ustvariti kakšen prav poseben stil, nam lahko pride prav le majhen kos oblačila oziroma modnega dodatka, ki sam po sebi ni nič kaj nenavadnega. Ko pa ga dodamo k tistemu, kar že nosimo, pa z njim lahko ustvarimo neverjetno poseben stil oziroma slog. Takšen dodatek lahko predstavljajo tudi kape. Verjetno tudi vi poznate vsaj eno osebo, ki kapo ves čas nosi in si je ne morete zamisliti, kako bi izgledala brez nje.

Seveda pa kape še zdaleč niso samo modni dodatek. Njihova funkcija je lahko še pomembnejša. V zimskem času nam takšni kosi služijo za to, da nam je prijetno toplo, v poletnem času pa so kape lahko odlična zaščita pred soncem. Seveda se poletne in zimske kape med seboj v marsičem razlikujejo. V prvi vrsti zagotovo po materialu.

Kape za najrazličnejše športne aktivnosti

Kape pa so pogosto tudi del športnega sveta. Neredko jih uporabljajo tako rekreativni kot tudi profesionalni športniki. Ko na primer sedemo na kolo, da bi naredili kar nekaj kilometrov, si navadno na glavo namestimo primerno kapo. V poletnem času je še posebej dobrodošla tista s šiltom, ki nas varuje pred škodljivimi sončnimi žarki.

otrok z rdeco kapo in kratko majico
Tudi šolarji se lahko pred soncem zaščitijo s preprosto kapo s šiltom.

Kapa je dobrodošla tudi med tekom, sprehodom in še drugimi športnimi udejstvovanji. A pomembno je, da je izdelana iz primernih materialov, da nam v njej ni preveč vroče.

Polo majice in njihova priljubljenost

Ko misel uide na kratke majice, zagotovo najprej pomislimo na to, da gre za vrste oblačil, ki jih imamo v omari po več kosov. V resnici so ravno takšne majice uvrščene na seznam najbolj priljubljenih kosov oblačil. Nosimo jih lahko skozi celo leto. Poleti za nas majice s kratkimi rokavi predstavljajo samostojni kos oblačila, v zimskem času pa jih lahko nosimo pod toplejšimi gornjimi oblačili.

Med vsemi vrstami majic s kratkimi rokavi, imajo zagotovo prav posebno mesto tudi polo majice. Te so že na prvi pogled videti izjemno atraktivne in brez težav jih lahko nosimo tudi ob bolj formalnih dogodkih. Navadno ob polo majicah pomislimo na izjemno urejene moške, čeprav so na voljo tudi ženske polo majice.

Kombinacija polo majice z drugimi kosi oblačil

V resnici se moške polo majice lahko odlično obnesejo v kombinaciji skorajda z vsemi kosi oblačil. Dobro se obnesejo v kombinaciji s kratkimi hlačami, hlačami, kavbojkami. Kar se tiče kratkih in dolgih hlač pa je vseeno, ali so te elegantne ali športne. Polo majice se dobro kombinirajo z obema vrstama.

Tudi ženske rade oblečejo majice polo. Zelo simpatična je na primer kombinacija ženskega krila s polo majico.

Promocijski material – kakšnega izbrati, da bomo zadostili potrebam večine

Ko je v ospredju promocijski material, zagotovo najprej pomislimo na promocijski tekstil. Ta je namreč daleč najbolj priljubljen. Stranke, zaposleni, poslovni partnerji in še kdo se takšnega materiala za promocijo podjetja izjemno razveselijo. Je namreč izjemno uporaben, še posebej pa, če je promo tekstil izdelan iz kakovostnih materialov.

pregledovanje majice
Kaj pa boste vi natisnili na promocijske majice?

Med promocijski material zagotovo lahko umestimo tudi kape in polo majice. Potiskana kapa je lahko videti še bolj privlačna. Seveda pa je pri tem dobro paziti, kam bomo natisnili logotip oziroma kakšen drug podatek podjetja, ki bi bil koristen tudi za potencialne stranke ali kupce. Odlično so na primer videti kape z vezenim potiskom.

Promocijske polo majice z dolgo življenjsko dobo

Kakovostna polo majica vam lahko odlično služi vrsto let. Takšen podatek je koristen tudi tedaj, ko izbiramo promocijski material. Zakaj torej vanj ne bi mogli umestiti še kakovostno zasnovanih polo majic z vezenim potiskom.

Pri izbiri majic polo za promo material bodite pozorni ne samo na material, temveč tudi na barvno kombinacijo same majice in vezenja. Če boste izbrali dovolj privlačna odtenka, lahko videz majice samo še polepšate. Takšen tekstil podarite svojim zvestim strankam, poslovnim partnerjem, zaposlenim, domačim in še komu. Bodite prepričani, da jim bodo kakovostne majice z vezenim potiskom dobro služile vrsto let. S tem pa bo dobro poskrbljeno tudi za reklamo vašega podjetja.

Naročanje materiala za promocijo

Vsaj dva izdelka za promo material ste si torej že izbrali. To so kape in polo majice. Seveda sploh ni nujno, da v svoj material za promocijo vključite še kaj, ker ste že z izbranim promo tekstilom poskrbeli za vse. Nič pa ne bo narobe, če na seznam materialov vključite še kaj drobnega materiala, kot so na primer kemični svinčniki ali pa vžigalniki.