Otroške postelje

Med otroške postelje štejemo tudi zibelko. Zibelka je namenjena novorojenčku in dojenčku do pol leta starosti, dokler se še ne začne postavljati na noge. Zibelka ni samo krasna za dojenčka, ampak tudi za mater, vsaj se takoj po porodu mati ne sme sklanjati in preveč težko dvigovati, ker je za njo preveč boleče. Mati se mora paziti od dva do šest tednov.

Na vrsto pridejo otroške postelje, ki so primerne za otroke, ki se že postavljajo na noge. Take posteljice imajo tudi nastavljivo dno. To pomeni, da sploh ne potrebujete zibelke, ampak nastavite višino tako, da se mamici ni potrebno sklanjati.

Nato pridejo na vrsto mladinske otroške postelje. Poznamo dekliške in fantovske otroške postelje in sobe.

Prenosne otroške postelje lahko uporabljamo doma in ravno tako lahko na dopustu. Primerne so za malo večje otroke, ki se že postavljajo na noge. Lahko opazujejo okolico, se pogovarjajo z mamico, igrajo in se zavedejo, da niso sami, čeprav so na varnem.

Otroški voziček

Otroški voziček mora vsebovati tri stvari Visoko vsebnostjo funkcionalnosti, dizajna in udobja. Vse tri stvari otroka spremljajo skozi celotno obdobje otrokovega razvoja.

Pri razvoju otroških vozičkov se morajo proizvajalci zazreti v prihodnost in nuditi otroku dobre rešitve za moderen vsak dan. Otroški voziček mora biti estetsko in tehnološko dovršen.

Proizvajalci morajo pomisliti tudi na dinamičen in sodoben način življenja staršev. Nekateri se ukvarjajo z športom, drugi se raje sprehajajo po mestu, tretji imajo radi podeželje in tako naprej. Samo dodaten plus je, če so prefinjeni, elegantni in v trendu.

Otroški voziček je popolna rešitev za poln in brezskrben dan.

Voziček ni samo orodje s katerim se postavljamo v družbi. Njegova naloga ni, da je nas modni dodatek, ampak da sluzi svoji nalogi. Njegova glavna naloga je, da otroka popeljemo na svež zrak. Lahko ga samo pustimo počivati vozičku na terasi ali kjerkoli zunaj.