Oprema za brezkompromisno delo na kmetiji

Na kmetiji si običajno ne moremo privoščiti kompromisov – ko je čas za delo, moramo vsa opravila opraviti brezhibno. Ker se pri tem v veliki meri zanašamo na mehanizacijo, moramo torej poskrbeti, da so vse naprave pripravljene na delo.

Če se soočamo z zahtevnimi tereni, potem bo veliki težav že pri košnji. Najboljšo rešitev v tem primeru bržkone predstavlja BCS kosilnica, ki bo kos tudi takšnim izzivom. To je odličen primer opreme, ki omogoča brezkompromisno delo na kmetiji, saj se lahko sooči z vsemi zahtevnimi tereni, tudi z večjimi strminami in kamnito podlago, da ne govorimo o podrastju in drugih pogostih vsiljivcih v visoki travi. BCS kosilnica ima zelo dolgo življenjsko dobo in se odlično obnese tudi pri redni uporabi pod velikimi obremenitvami. Če se vseeno pripeti kakšna nezgoda, pa BCS kosilnica omogoča hitro in enostavno popravilo, pogosto kar v domači delavnici ali celo na terenu. 

Ravno hitra popravila so pogosto kritična pri uporabi kmetijske mehanizacije. Tako so izjemno uporabni tudi traktorski rezervni deli, saj se prav na traktor zanašamo pri praktično vseh kmetijskih opravilih. Poskrbeti moramo za to, da imamo na zalogi vse pomembne rezervne dele, še posebej tiste, ki nas radi pustijo na cedilu. Traktorski rezervni deli sicer pokrivajo zelo širok spekter raznolike opreme, največ pozornosti pa gre nameniti tistim kosom, ki so pri uporabi izpostavljeni največjim obremenitvam in se tudi najhitreje obrabijo. Seveda je pametno imeti na razpolago tudi zanesljiv servis, ki lahko opravi kakšne večje vzdrževalne in servisne posege, pri tem pa je še posebej pomembna hitra odzivnost. Pri pooblaščenih serviserjih so na voljo originalni traktorski rezervni deli, prav tako lahko preko teh ponudnikov naročimo dobavo kakšnih kosov, ki jih v prosti prodaji ni mogoče dobiti. Prav ti dejavniki v veliki meri vplivajo na to, kako zadovoljni bomo z delovanjem svoje opreme v času, ko se nanjo najbolj zanašamo.