Napredna vrata za poslovne prostore

Poslovni prostori morajo biti vabljivi in enostavno dostopni, če želimo v njih sprejemati stranke, partnerje in druge obiskovalce. V nekaterih poslovnih prostorih temu ni tako, takšne so recimo pisarne, v katerih so samo zaposleni, a na drugi strani imamo prodajalne in druge točke, ki morajo biti odprte za obiske. Pomembno je torej, da imajo učinkovita vrata, ki omogočajo enostaven prehod v notranjost. 

Kombinacija estetike in funkcionalnosti

Za najboljšo izbiro pogosto veljajo avtomatska steklena drsna vrata, ki prinašajo idealno kombinacijo estetike in funkcionalnosti. Avtomatska steklena drsna vrata svoje delo odlično opravljajo, poleg tega pa postavijo tudi piko na i lepo oblikovanemu in opremljenemu prostoru, kar je vsekakor pomembno. Na obiskovalce želimo napraviti dober prvi vtis – pri tem izstopa že privlačen videz steklenih vrat, ob vstopu v prostor pa navduši še avtomatski drsni mehanizem. Avtomatska steklena drsna vrata lahko povežemo z različnimi mehanizmi upravljanja, običajno je to senzor gibanja ali pa gumb za odpiranje, lahko pa sami obdržimo nadzor nad vrati in jih odpiramo le na daljavo. Možnosti je dovolj, da bomo za vsak primer našli odlično rešitev.

Zanesljivost naprednih vrat

Če uporabljamo napredne mehanizme, pa moramo pomisliti tudi na njihovo življenjsko dobo in zanesljivost delovanja. Pri tem pride v poštev servis avtomatskih vrat, ki bo rešil morebitne težave. Še bolj pomembno je, da za vrata dobro skrbimo in jih uporabljamo le v skladu z njihovimi zmogljivostmi in omejitvami. Servis avtomatskih vrat lahko odpravi težave, ne more pa vedno odpraviti vzroka zanje, če ne pomislimo tudi na samo uporabo vrat. V poštev pridejo različni vzdrževalni posegi, ki zagotovijo brezhibno delovanje mehanizmov odpiranja ter zaklepanja vrat, preveriti je treba tudi morebitno obrabo, saj vrata nimajo neomejene življenjske dobe. Rutinski posegi vključujejo menjavo obrabljenih delov, kak večji servis avtomatskih vrat pa vključuje še bistveno več dela.