Zobne luske za Hollywoodski nasmeh

Zobne luske si zaželi vedno več posameznikov, ki bi radi imeli svetleč in bel nasmeh, ki ga vidijo pri svetovno znanih zvezdnikih. Namestitev zobnih lusk je izredno enostavna, saj je to poseg, ki je veliko manj invaziven, kakor poseg s zobnimi prevlekami. Zobne luske so izjemno tanke in narejene iz kvalitetne keramike. Bolj tanka kot je luska, manj je potrebno brusiti naš naravni zob. Pri luskah ki so debele le 0,3 milimetra, je brušenje skorajda minimalno. Pri luskah, ki so debelejše, pa je brušenja posledično malce več.

Zobne luske pritrdijo s posebnim adhezivnim postopkom, ki nam zagotavlja, da bo luska odporna na silo in da jo bomo lahko veliko časa uporabljali. S pomočjo zobnih lusk lahko na zelo enostaven način spremenimo svoj nasmeh. Popravimo si lahko obliko, barvo, položaj in tudi dolžino lastnih zob.

Zobne luske posnemajo zobno sklenino in so zato izredno priljubljene. Ker so izjemno tanke ne dajejo videza umetnih zob. Njihova glavna prednost je ta, da se s časom ne zabarvajo torej ne postanejo rumene in neprivlačne. Pomemben podatek je tudi ta, da so luske izredno prijazne do dlesni, saj je keramika odličen material, ki se z lahkoto trajno namesti v našo ustno votlino.

All on 4 ali all on 6 metoda

All on 4 je metoda, ki ima poleg svojih prednosti tudi slabosti. Pri postavitvi je ključen kirurg, ki nam o z dobro namestitvijo implantatov omogočil dolgotrajno uživanje v umetnih zobeh. Ob slabi vstaviti, pa bo trajanje implantatov krajše. Proteza, ki je nameščena na implantate se lahko sname le pri zobozdravniku, zato je za starejše ljudi včasih bolj primerna tehnologija s snemnimi mostički.

All on 4 metoda po implantaciji zahteva skrbno čiščenje prostora med lastno in umetno dlesnijo. V kolikor si prostora ne bomo pravilno čistili, bomo imeli slab zadah in vnete dlesni. To bo ponovno sprožilo bolezenski postopek, ki bo skrajšal čas trajanja implantatov.