Sesalnik za pepel je idealen za darilo

Sesalnik za pepel je lahko tudi dobro darilo za obdarovanje naših najbližjih. Ker se približujejo praznični časi, vemo, da bomo spet v stiski, kaj kupiti svojim najdražjim. Sesalnik za pepel je zelo dobra ideja za darilo, saj je izjemno uporaben in vsestranski. Če imajo naši znanci kamin ali peč na drva, jim bomo s takim darilom polepšali zimo.

Sesalnik za pepel natančno posesa ves prah za pepel in tako se naš prostor ne bo prašil. Posledično tudi ne bomo zaužili strupenega praha in ne bomo kašljali. Če imamo peč na drva, bomo s takim sesalcem po končanem gorenju lahko posesali še topel pepel, ki se bo nabral v naši peči.

Sesalnik za pepel lahko posesa tudi ostanke drvi ali pelet in tako bomo imeli brezhibno čist dom. Vsakdo, ki bo prejel tak sesalec bo zadovoljen in ga bo z veseljem uporabljal, tudi ko ne bo kurilne sezone.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo je naš vrhunski pripomoček

Visokotlačni čistilec na toplo vodo je idealen za hitro čiščenje vseh zunanjih površin in tudi avtomobilov. Priključi se na vodo in ima moč profesionalnega čistilca, ki ga bomo z lahkoto uporabljali. Vsakdo si rad sam očisti avtomobil, saj tako ve, da bo delo res dobro in temeljito opravljeno. S pomočjo visokotlačnega čistilca bo čiščenje avtomobila postalo veselo opravilo.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo ni zahteven, vse kar potrebujemo je voda. Lahko mu dodamo tudi čistilo za še boljše rezultate. Vsak čistilec je na kolesih tako ga brez težav premikamo in ima dolga kabel, kar nam omogoča velik manevrski prostor pri uporabi.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo bo poskrbel, da se bo naš konjiček svetil in ne bo uničil barve na karoseriji. Z njim bomo natančno očistili tudi platišča gum in avtomobilsko podvozje. Po končanem delu bomo zelo zadovoljni z rezultatom.