Optimalna prodaja ali nakup nepremičnine v Sloveniji

Imate morda v lasti neko nepremičnino, ki bi jo želeli kar najbolje in čim prej prodati? Ali pa morda razmišljate o tem, da bi opravili nakup nepremičnine v Sloveniji, ne glede na to ali je to država iz katere prihajate, ali pa ste morda tujec in razmišljate o selitvi ali poslovni priložnosti? Potem ste se znašli na pravem mestu, saj vam želim na kratko opisati možnost, preko katere lahko tudi vi poskrbite za to, da boste oddali oglas za prodajo ali nakup nepremičnine na pravem mestu ter imeli pravo strokovno podporo, da bo nakup ali prodaja nepremičnine potekal kar najbolj optimalno.

Nekaj časa nazaj sem tudi sam namreč iskal možnost, kako bi poskrbel za kar najbolj optimalno prodajo moje nepremičnine, pri čemer sem želel raziskati opcije, da bi nepremičnino prodal kar kakšnemu tujcu. Tako sem naletel na dve mesti, Slovenia Estates in Elite Property Slovenia, ki sta dve nepremičninski agenciji, kateri se že kar nekaj let zelo uspešno ukvarjata s prodajami in nakupi različnih nepremičnin v Sloveniji, med čimer so vsekakor tudi tiste elitne nepremičnine, o katerih sanja marsikdo. 

Moja izkušnja z omenjeno nepremičninsko agencijo je bila zares super, saj je prodaja nepremičnine potekala kot po maslu – sam sem razmislil samo o tem, kakšnega kupca približno si želim, vse ostalo so uredili strokovnjaki. Prodaja nepremičnine je v bistvu potekala še bolje, kot sem si mislil, nekako pa se mi zdi, da je bila tudi stranka z nakupom moje nepremičnine zelo zadovoljna, tako da smo zmagali na obeh straneh.