Otroški vozički 3v1 so najbolj praktična izbira

Otroški vozički 3v1 so na trgu najbolj priljubljena in zaželena oprema. Združujejo namreč več kosov otroške opreme, ki ste jo morali včasih nakupovati posamično in zato zanjo odšteti več denarja. 

Otroški vozički 3v1 so praviloma sestavljeni iz košarice, športnega dela oziroma lupinice ter avtosedeža. Če na primer pri nakupu vozička ne bi potrebovali lupinice, ker jo že imate v samostojni obliki, vam jo prodajalec lahko odšteje od cene. 

Tako kot drugi kakovostno in moderno zasnovani vozički za otroke pa imajo tudi otroški vozički 3v1 kakovostna kolesa, za katera pogosto pozabljamo, kako zelo pomemben del opreme so. 

Poskrbite, da bodo kolesa vozička za malčka dovolj velika in da se boste lahko vozili tudi po zahtevnejših terenih, na primer po kamenju, pesku, po plaži. Moderna kolesa ne potrebujejo zračnic ter so odporna pred predrtjem. 

Odlična ponudba vseh vrst otroških vozičkov svetovno uveljavljenih proizvajalcev vam je na voljo tudi v spletni prodajalni. V njej so vam na voljo tudi vozički za dvojčke. 

Zibelka prinaša vašemu malčku prinaša varno in udobno zavetje 

Čeprav bo vaš otrok zibelko hitro prerastel in mu boste morali nato kupiti tudi posteljico, je takšen kos otroškega pohištva zelo dobrodošla izbira. Nekateri starši dojenčku že na začetku raje kupijo posteljico in se na ta način izognejo dodatnemu strošku. A po drugi strani ima zibelka toliko prednosti, da pri tem tudi najbolj racionalni starši pozabijo na strošek. 

Zibelka otroka najbolj spominja na občutke, ki jih je doživljal v trebuhu matere. Ravno zato se v njej počuti prijetno, udobno in ne nazadnje tudi varno. Varno pa se zlasti počuti tudi zato, ker je v zibelki veliko manj praznega prostora okoli njega kot pa v postelji. 

Tudi sicer je zibelka zelo privlačen in zanimiv kos pohištva, ki ga lahko še dodatno opremite z najrazličnejšimi dodatki, ki so otroku privlačni za oko.