Ford Mondeo hibrid uporablja le dva vira energija

Ford Mondeo ima konvencionalni motor z gorivom, ter električni motor, ki ga baterija poganja. Mehanski sistem avtomatsko preklopi med pogonskimi sklopi ali uporablja kombinacijo obeh. S tem zagotavlja popolno mešanico moči in učinkovitosti. 

Ford Mondeo je opremljen z napredno tehnologija, ki nam voznikom poenostavijo življenje. Vozilo ima prilagodljiv radarski tempomat z nastavljivim omejevalnikom hitrosti, ter sistem za vzdrževanje voznega pasu. Ta dva sistema konstantno spremljata in se odzivata na cestne razmere, promet in voznikove vožnje. Vozilo ima sistem za pomoč pri zagonu, aktivni parkirni sistem, tehnologija vozniku zagotavlja mirno in brezskrbno vožnjo. 

Ford Mondeo in pametna, ter napredna tehnologija in inteligentna oblika poskrbi, da voznik in njegovi sopotniki uživajo v vožnji. 

Ford Mondeo ima prilagojeno razsvetljavo, ki jo prilagodimo našim potrebam, sprednji masažni sedež in avtomatsko vam nadzoruje temperature. Vozilo je zasnovano tako, da je vožnja cim bolj prijetna, mirna, varna in sproščena

Ford Ecosport je pravi mali terenec

Takoj ko se boste usedli za volan vozila Ford Ecosport imate pred sabo vrsto naprednih sistemov za pomoč vozniku. Vozilo ima inteligentni pogon na vsa kolesa, ki vozniku omogoča upravljanje v ekstremnih razmerah. Pomoč pri speljevanju v hrib je le en dodatek, ki vam ga nudi vozilu, LED dnevne Luci vam nudijo visoko vidljivost in moderni videz.

Novo vozilo vas ne bo pustilo hladnega, niti če ste navdušenec nad tehnologijo. Nudi vam zvočni sistem, kvaliteten zvok, navigacijski sistem, ki ga lahko upravljate z svojim glasom. Vso tehnologijo pa lahko povežete in upravljate z mobilnim telefonom. 

Ford Ecosport vam nudi tudi tri različne vrste motorjev, dizelski, bencinski in hibridni motor.

Pri Fordu pa niso niti pozabili na voznikovo varnost. Vozilo vključuje nove sisteme, ki so namenjeni voznikovi  zaščiti in zaščito potnikov. Vozilo ima izpopolnjen varnostni sistem, ki nam nudi pomoč pri zaviranju, ima prednje, ter zadnje kolenske zračne blazine in zavesno zračno blazino.