Strešna kritina Creaton izdeluje reformne strešnike

Strešna kritina Creaton ima na voljo več vrst strešnikov. Eni izmed njih so tudi tako imenovani reformni strešniki, ki se izredno priljubljeni. Takšna strešne kritina je odlična za vsakogar, ki ne želi svoje strehe pokriti s preveč izstopajočimi strešniki, saj se njihov design lepo poda v vsako okolje. Pri nakupu lahko izbiramo med različnimi barvami kot so naravno, bakreno ali vinsko rdeča ter siva ali črna kritina.

Strešna kritina Creaton je primerna za različne naklone in tipe streh, tako jo lahko namesti vsakdo. Nudi nam tudi dvojno žlebljenje, ki omogoča optimalno odtekanje vode v času dežja. S takšnim sistemom odtekanja vode, bomo zagotovo varni pred vdori vode, kar je za vsakega bistvenega pomena.

Strešna kritina Creaton nam nudi tudi zarezne strešnike, ki omogoča odličen dvokrilni zareznik. Takšni strešniki so lahki in enostavni za nameščanje, kar je za vsakega obrtnika izjemnega pomena. Pohvalijo se lahko tudi z izjemno dostopno ceno, ki je primerna za vsak žep.

PVC okna za industrijski mestni stil

PVC okna so odlična za vse, ki prenavljajo mestno stanovanje, v katerem si bodo opremili svoj novi dom. Trenutno je izredno v modi industrijski stil, ki poveličuje sivo barvo in je odličen predvsem za moško populacijo, čeprav so ga vzljubile tudi ženske.

PVC okna so bodo tako odlično podala v novo stanovanje, kjer bomo s pomočjo odličnega arhitekta sivo barvo oken brez težav povezali s sivi talnimi oblogami, s sivim pohištvom ter s sivimi kuhinjskimi aparati.

PVC okna so prvovrstna tudi zato, ker nudijo odlično tesnjenje. Seeda so malce težja kot OVC okna, vendar pa je tudi aluminij izredno lahek in vzdržljiv material, zato ga zelo radi uporabljajo pri industrijskih obratih ter delavnicah. Bistveno je, da se aluminij izredno lahko vzdržuje in se ga brez težav očisti. To pa je bistvena lastnost vsakega kvalitetnega materiala.