Bio bizz gnojila iz alg

Bio bizz je odlično gnojilo, ki ga uporabljajo vsi, ki si želijo imeti bogat in zdrav pridelek. Gnojilo je stoprocentno naravno in je izdelano na osnovi morskih alg, ki vsebujejo izjemno veliko hranilnih snovi. Vse hranilne snovi, ki so skrite v algah imajo ogromno moč in bodo našim rastlinam omogočale rast tudi v najtežjih pogojih.

Bio bizz tako zagotovi bogat pridelek tudi tistim kmetom in pridelovalcem hrane, ki imajo svoja polja ali njive v predelih Slovenije, kjer ni najbolj ugodnih pogojev za pridelovanje zelenjave. Organski stimulator pomaga rastlinam, ki so prizadete zaradi suše, bolezni ali velikih temperaturnih razlik. Ker so vremenske razmere vse bolj nepredvidljive, se kmetje zatekajo k različnim preparatom, ki jim pomagajo rastlino ohraniti zdravo in močno skozi celotno obdobje rasti.

Časovno stikalo za nočno zalivanje

Časovno stikalo je odličen pripomoček za poletne dni, ko moramo svojo zelenjavo veliko zalivati, če želimo, da zraste zdrava in okusna. Ker je najceneje zalivati na kapljični način, si lahko s pomočjo časovnega stikala pripravimo časovno obdobje v katerem bomo zalivali posamezno gredico in tako optimalno izkoristili vodni vir. Pri tem pa ne bomo porabili prevelike količine vode, kar se velikokrat zgodi.

Časovno stikalo nam omogoča točno nastavitev časa, ko želimo, da nekaj deluje. Tako lahko s pomočjo časovnega stikala nadzorujemo več kmetijskih opravil. Veliko kupcev s pomočjo časovnega stikala privarčuje ogromno denarja. To izkoristijo vsi poklicni pridelovalci zelenjave, ki s pomočjo časovnih stikal lahko upravljajo toploto ter svetlobo v toplotnih gredah.

Časovno stikalo ne predstavlja velikega stroška. Cena posameznega časovnega stikala je odvisna od modela in od možnosti, ki jih nudi. Lahko se odločimo za osnovne modele, ki nimajo LCD zaslona. Takšna časovna stikala so cenejša in na žalost nimajo veliko funkcij. Bolj napredna časovna stikala pa imajo možnost nastavitve priklopa in izklopa za celoten teden.