Gotovi parket

Gotovi parket

Povpraševanje je veliko po velikih dimenzijah desk za v dnevne prostore in manjših ter cenejših dimenzijah iste površinske obdelave za spalne prostore. Večino parketa je na brezovi podlagi. Brezova podlaga je dokazano najbolj primerna za polaganje parketa na talno ogrevanje.

V različnih tovarnah oblikujejo kolekcijo parketov lastne proizvodnje, s katero se želijo popolnoma prilagoditi željam potrošnika. Parket se lahko izbere po vzorcu, barvni karti, oziroma prinesete barvo lesa, ki ste si jo zamislili. Proizvajalec vam na tak način pripravijo vzorec in se potem na podlagi vzorca odloči potrošnik ali mu barva, vzorec ustreza ali ne. Prilagodijo se vam popolnoma tudi pri nadaljnji obdelavi.

Izbirate lahko med različnimi kvalitetami zgornjega sloja krasta in različnimi dimenzijami, različnimi barvnimi odtenki, ter različne površinske obdelava, ki imajo pobran in krtačen rob.

Gotovi parket pomeni, da je parket položen, polakiran in pripravljen za uporabo. Gotovi parket je končni rezultat, do katerega pridemo po nekaj korakih.

Bela notranja vrata

Dextura bela notranja vrata so prava izbira za vas. Podjetje je namreč vodilni evropski proizvajalec belih notranjih vrat. Površina je polakirana z belo unikatno barvo. Ima 10 letno garancijo na barvno obstojnost.

Poznamo različne modele belih notranjih vrat. Nekatere so narejene v trendu, druge imajo eleganten model. Poznamo gladke notranje vrata z polnili, z utori in v kombinaciji s steklom.

Površina Superlak ima mnoge prednosti. Bela notranja vrata imajo izredno odpornost na praske, močna barva obstojnost, vzdrževanje je enostavno in lakiranje mora biti popolnoma brez razredčil.

Bela notranja vrata so v porastu. Bela barva je čedalje bolj popularna, ne samo pri vratih, ampak tudi pri notranji opremi, avtomobilih, oblekah in podobno. Bela barva ni idealna izbira, samo zaradi tega, ker je moderna, ampak, ker tudi privablja svetlobo v naš bivalni prostor. Bela barva naredi naš bivalni prostor bolj odprt in svetel. Belo barvo tudi priporočajo za barve sten v bivalnem prostoru, saj prostor optimalno povečajo.