Konica Minolta Bizhub C227 po akcijski ceni

Konica Minolta Bizhub C227 je izjemno eleganten vsestranski tiskalnik, ki nam omogoča, da svojo pisarno premenimo v profesionalni biro, kjer bomo brez težav tiskali dokumente različnih vrst. Naprava nam bo namreč omogočala vse to, kar počnejo v profesionalnih tiskarnah.

Konica Minolta Bizhub C227 ima zmožnost tiskanja, fotokopiranja in skeniranja. Seveda bo izdelovala barvne ali pa črno-bele kopije. Prirejena je tudi za mobilni tiskalnik, saj se vedno več aplikacij seli tudi na mobilnike, zato je to nujno potrebno.

Konica Minolta Bizhub C227 lahko v notranjost pospravi kar 3600 listov, kar pomeni, da bo lahko dlje časa brez večjih težav tiskala naročila različnih delavcev, ki bodo želeli videti natisnjen dokument ali poročilo.

Najem tiskalnikov v cenovno ugodnem paketu

Najem tiskalnikov je na voljo v različnih paketih, ki so lahko resnično ugodni, kar pomeni, da si lahko vsakdo najame vsaj manjši tiskalnik, za katerega bo odštel okrog 50 evrov na mesec. To je velika prednost za manjše pisarne ali za samostojen podjetnike, ki so šele začeli svojo poklicno pot. Če bomo poklicali ponudnika, nam bo zagotovo znal svetovati in predstaviti vse pakete, ki so na voljo.

Najem tiskalnikov je trenutno bolj v trendu kot nakup, saj nam najem prinaša veliko več prednosti. Ko se boo dogovorili za ceno najema, nam bodo tiskalnik pripeljali, ga namestili in nam predstavili njegove najpomembnejše funkcije. Pri kompleksnejših tiskalnikih bo uvajanje seveda malce daljše. Navadno pa nam prinesejo tudi praktična navodila, po katerih bomo lahko nemoteno tiskali in fotokopirali.

Najem tiskalnikov vključuje različne postavke, med katerimi je tudi črnilo, kar pomeni, da nam črnila ne bo potrebno naknadno nakupovati, ampak ga bomo imeli že vključenega v ceno najema naprave. Pred najemom se bomo seveda dogovorili, za število kopij, ki jih bomo natisnili v enem mesecu. Od tega bo odvisna celotna cena najema.