Talne keramične ploščice so odlična izbira za vsak dom

Talne keramične ploščice so postale velik trend zadnjih let. Včasih so keramične ploščice postavljali le v kopalnico ali v stranišče ter mogoče še v kuhinjo. Nikomur se ni preveč ljubilo postavljati ploščic tudi v dnevno sobo ali celo v spalnico. Dandanes pa se ploščice popolnoma spremenile naše domove in jih lahko uporabimo povsod, kjer si želimo.

Talne keramične ploščice so prišle v ospredje predvsem zaradi talnega gretja, i se vedno bolj uporablja. Odlične so zaradi svoje trdote in trpežnosti, saj brez težav prenašajo tudi težje obremenitve. Kjer imamo parket moramo biti zelo pozorni, da nam kaj ne pade na tla ali da jih ne podrsamo strdim predmetom. Pri keramičnih ploščicah teh težav ne bomo imeli.

Talne keramične ploščice so odlične tudi zato, ker brez težav prenašajo vlago in vodo. Če se nam karkoli polije po parketu, ga lahko trajno uničimo. Keramične ploščice pa bodo ostale popolnoma enake. Nikjer se ne bo poznalo, da se nam je po njih razlila voda ali mleko. Lužo bomo enostavno pobrisali s suho krpo in vse bo v najlepšem redu.

Ploščice za kopalnico v močnih barvnih tonih

Ploščice za kopalnico morajo biti takšne, da nas bodo ob vstopu v kopalnico navdušile. Kopalnica je prostor v katerega vstopimo takoj ko se zbudimo. Ravno zato je bistvenega pomena, kakšne ploščice bomo izbrali. Če imamo živahen in razigran karakter, bomo zagotovo uporabili ploščice v živih barvah in se tako vsako jutro zbudili z dobro voljo.

Ploščice za kopalnico so lahko tudi enobarvne, saj lahko že z eno samo barvo naredimo veliko. Nekateri pravijo, da so enobarvne ploščice puste in imajo raje močne vzorce, vendar pa lahko tudi z monotono barvo naredimo močan vtis.

Ploščice za kopalnico se morajo dobro ujemati z ostalo opremo v naši kopalnici. Pomembno je, da ne odstopajo od stila celotnega stanovanja.