BizHub c258 za najem

BizHub c258 je odlična večopravilna naprava, ki jo veliko posameznikov ali podjetij vzame v najem. Ponudniki različnih tiskalnikov nudijo tudi različne naprave, ki jih lahko dolgoročno najamemo. To je odlična prednost za vse tiste, ki si ne želijo kupovati dragih tiskalnikov, ampak jih raje najamejo za obdobje enega leta. Pri ponudniku si pri tem zagotovi ugodno ceno za najem in tako ne brez potrebe troši večje količine denarja. 

BizHub c258 je odlična naprava, ki je uporabniku izredno prijazna, saj se njen zaslon lahko popolnoma prilagodi uporabnikovi potrebi. Na ta način si uporabnik zagotovi, da so tiste funkcije, ki jih veliko uporablja vedno pri roki. Poleg tega lahko preko zaslona kontrolira stanje aparata in potrošnega materiala. 

BizHub c258 nam omogoča tiskanje večjih količin, saj na mesec lahko natisne tudi do 80.000 kopij. Z enim tonerjem pa bomo lahko natisnili kar 28.000 strani. To je v primerjavi z drugimi tiskalniki izredno veliko. Vse te lastnosti naredijo iz našega tiskalnika izredno varčno napravo, ki nam bo privarčevala ogromno denarja. 

Konica Minolta BizHub c227 za novo pisarno

Konica Minolta BizHub c227 je odličen pisarniški pripomoček. V življenju si veliko ljudi želi imeti lastno podjetje v katerem bodo počeli to, kar si resnično želijo. Pri odprtju lastne pisane potrebujemo kar nekaj zagonskega denarja, da si lahko kvalitetno in dobro opremimo našo novo pisarno. Ker navadno mlajši podjetniki nimajo dovolj denarja za nakup vsega potrebnega pisarniškega orodja, se lahko odločijo tudi za najem določenih naprav. Konica Minolta BizHub c227 je odlična naprava, ki jo lahko najamemo pri vsakem dobro založenem ponudniku tiskalnikov ter večopravilnih naprav. Prednost najema je tudi ta, da napravo po določenem obdobju lahko brez težav vrnemo. V novonastalih podjetjih je to izredno velika prednost, saj je v današnjem poslovnem svetu izredno težko preživeti. Kdor uspe premagati prvih pet let poslovanja, bo še dolgo časa uspešen.