Servis fotokopirnih strojev je nujen za dobro delovanje vsakega fotokopirnega stroja

Servis fotokopirnih strojev je nujen in obvezen del pri uporabi vsakršnega fotokopirnega stroja. Če želimo, da bo naš fotokopirni stroj imel dolgo življenjsko dobo, mu moramo zagotoviti ustrezen servis. Izbira dobrega serviserja je ključna za naše zadovoljstvo in za uspešno delovanje našega podjetja.

Servis fotokopirnih strojev je nujen tudi zato, ker vemo, da so fotokopirni stroji v pisarnah zelo obremenjeni. Vsakodnevno naredijo po več tisoč kopij in zato se lahko pojavijo kakšne nepričakovane težave, ki jih ne moremo samo odpraviti Takrat se moramo obrniti na serviserja, ki nam bo z veseljem pomagal in nas rešil iz zagate.

Servis fotokopirnih strojev ponuja veliko uradnih serviserjev za različne blagovne znamke. Vsak servis je specializiran za točno določen tip stroja in tako bo ob klicu tako vedel, kje je možnost za nastalo težavo. Na različnih spletnih straneh lahko najdete informacije o različnih ponudnikih in zastopnikih po Sloveniji.

Multifunkcijski tiskalnik za vse vrste tiskanja

Multifunkcijski tiskalniki se delijo na različne modele. Imamo barvne multifunkcijske tiskalnike, črno-bele multifunkcijske tiskalnike in velikoformatne multifunkcijske tiskalnike. Tiskalniki so različnih velikosti in imajo različne funkcije. Lahko jih uporabljamo za tiskanje, kopiranje in tudi skeniranje. Služijo nam za tiskanje na različne formate, kot sta formata A4 in A3.

Miltifukcijski tiskalniki so zelo hitri, nekateri nam natisnejo tudi 22 barvnih strani na minuto. Velikoformatni multifunkcijski tiskalnik so primerni za tiste, ki imajo potrebo po tiskanju, skeniranju in kopiranju zelo velikih dokumentov. Take naprave bolj počasi tiskajo in so primerne za bolj zahtevan dela. Lahko jih povežemo z različnimi programi kot so AutoCad ali pa z oblakom Google Drive ali Dropbox. Omogočajo nam istočasno tiskanje in skeniranje naših dokumentov.

Multifunkcijski tiskalniki nam lahko prihranijo denar na več različnih načinov. Z uporabno takega tiskalnika, lahko sami natisnemo dokumente, ki bi jih v nasprotnem primeru morali nesti natisniti v tiskarno.