Za udobno košnjo

Majhne vrtove brez težav pokosimo z običajno vrtno kosilnico, s košaro ali brez. Pri majhnih in težko dostopnih delih si lahko pomagamo z manjšimi, ročnimi kosilnicami, ki so bolj okretne in lahko dosežejo še tako skrite predele vrta ali travnika. Če pa moramo pokositi velike površine, se kmalu znajdemo pred oviro, saj tako velikih vrtov ne moremo prehoditi, košnja bi nam lahko vzela več dni. Ena izmed možnosti so tudi robotske kosilnice, vendar so te primernejše za manjže vrtove, kjer se lažje navigirajo. Zato podobne izzive raje rešujemo z večjimi kosilnimi stroji.

Košnja velikih zelenic

Rešitev za košnjo velikih površin je motorna traktorska kosilnica Husqvarna tc 38. Oblikovana je bila kot popolna izbira za lastnike vrtov, primerna je predvsem za košenje srednje velikih vrtov. Vožnja na sedežni kosilnici je udobna, košnja pa hitra in efektivna. Husqvarna tc 38 ima veliko košaro za travo, s prostornino več kot 200 litrov, kosi pa z dvojinim kosiščem. Kosite lahko po vseh oblikah površine, najbolj učinkovita pa je za košnjo na ravnini.

Sedežna kosilnica za vsak vrt in za vsak žep

Traktorska oziroma sedežna kosilnica Husqvarna tc 38 vam bo olajšala košenje srednje velikih vrtov. Kosilnica je udobna za sedenje in vožnjo, ima pa tudi veliko košaro za pobiranje trave in profesionalen sistem pobiranja trave. Tako vam ne bo treba skrbeti za odlaganje trave, saj boste lahko med posameznim izpraznjevanjem košare za pokošeno travo, pokosili veliko površino travnika.

Rešitev za prostrane travnate površine

Olajšajte si košnjo velike površine s tem, da se na kosilnico le usedete in se zapeljete po travniku. Kosilnica bo opravila svoje, vam pa naokrog ne bo treba potiskati navadne vrtne kosilnice, prihranili boste svoj čas in energijo, ki ju boste lahko usmerili v druge aspekte urejanje zelenice ali ostalega vrta. Husqvarna tc 38 vas bo s svojo uporabnostjo in hitrostjo zagotovo prepričala.